Sommarprat: Insurtech blir det nya Fintech

Almi Väst riktar blickarna mot nästa digitala innovationstrend, insuretech!
I skuggan av fintech har det uppstått ett snarlikt fenomen som spås få stora effekter för försäkringsbranschen. Almis evenemang Sommarprat den 16 augusti, riktar blickarna mot den expanderande globala insuretech-scenen tillsammans med flera aktuella personer. De belyser även trender inom Initial Coin Offerings - ICOs och blockchain. Här går utvecklingen väldigt snabbt och beloppen är mycket stora. Myndigheter försöker hänga med och varje dag kommer nya regulatoriska uttalande. Europa är något på efterkälken men jobbar sig nu ikapp. 

På plats i Göteborg den 16 augusti, var vår Product Manager Digital Solutions Henrik Allert tillsammans med Helena Palmgren från vår kund Brummer samt Dusan Stojanovic från True Global Venture.

Läs vår sammanfattning från eventet!

Blockchain - är det i år genombrottet kommer?
Blockchain är ett av de ämnenen som säkert kommer att diskuteras. Läs mer om hur Itello bevakar utvecklingen inom blockchain inom försäkringsområdet.

Itello Insights: Stänger GDPR dörren för Blockchain för livförsäkringsbranschen

Se de nya regelverken som möjligheter till förändring istället för hinder
De nya regelverken är en börda för många inom försäkringsbranschen. Läs mer om hur de nya regelvekran kan bli just dina nya affärsmöjligheter.

Morning Insights: Fem regelverk som skapar utrymme för innovation

Läs mer om programmet och vilka andra talare som är på plats

Följ Itello på LinkedIn så missar du inga nyheter!